замовити карамель
взяти участь в майстер-класі
напишіть нам

Новини

2015-11-04 16:45

«Майстерня карамелі» розпочала свій франчайзинговий шлях

У цьому році львівська «Майстерня карамелі» прийняла рішення стати франчайзером. Особливість компаніі полягає в тому, що це єдина мережа кондитерських майстерень в Україні, де цукерки та карамель виробляються безпосередньо перед гостями і покупцями. При виготовленні продукту використовуються виключно натуральні інгредієнти.

«Майстерня карамелі»

Для того, щоб запустити бізнес, франчайзі потрібні інвестиції від 40 000 доларів.

Наш бізнес – це добрі емоції. Тому єдина вимога до майбутніх франчайзі – це щире та відповідальне відношення до справи. Річ не в технології, яку можна запустити і вона сама запрацює, а в постійному гарному відношенні до людей, тому що цей бізнес – ручна робота, і люди, які в ньому задіяні повинні мати щире бажання нести людям щось добре та світле. Майбутній партнер повинен мати творчий підхід до справи», поділився Андрій Дзюбан, директор компанії.

Плани на цей рік у «Майстерні карамелі» грандіозні. «Ми ведемо переговори про відкриття партнерських  крамниць вже в цьому році у Києві (2 місця), Дніпропетровську, Ужгороді, Мукачево, Чернівцях, Запоріжжі та Кривому розі», - розказав Андрій Дзюбан.

 http://franchising.ua/stattya/2285/biznes-ochah-u-vsih/

Напишіть нам

Ваше ім’я
Адреса електронної пошти (email)
Контактний телефон
Місто
Текст повідомлення
Оферта
made in aSigneEgnith power!