замовити карамель
взяти участь в майстер-класі
напишіть нам

Новини

Харчові барвники, діоксид титану #1
2016-02-02 12:20

Харчові барвники, діоксид титану

Сьогодні ми поговоримо про харчові барвники, які використовують у виготовленні солодощів. Жовтий Е104, E102, Е110, червоний Е124, Е122, Е129, зелений Е142, синій  Е132, білий Е171. Про кожен з них ми розкажемо окремо. А зараз ми приділимо увагу барвнику Е 171 , який ще називають діоксидом титану. Цей барвник спричиняє хвороби печінки та нирок, а в світі і досі ведуться суперечки про те що він може спричинити захворювання на рак.

Нам дуже часто задають питання : «Чи додаєте ви в карамель діоксид титану для надання їй сніжно-білого кольору?».

Ми відповідаємо, що в солодких Майстернях нашої мережі, карамель набуває білого кольору після багаторазового розтягування її на спеціальному металевому гаку, яке призводить до збагачення карамельної маси киснем і, як наслідок, набуття нею білого кольору! Більш того -все це ми демонструємо кожен раз, коли проходить вилив карамелі в наших Майстернях, ви завжди можете прийти і переконатися в цьому. Ми воліємо не ризикувати здоров'ям прихильників солодощів "Майстерня карамелі". У всесвітній мережі «Інтернет» дуже багато інформації про харчові барвники і шукаючи інформацію, про дозвільну частину (що можна, а що ні використовувати в Україні) ми натрапили на ось цю статтю, де зібрана вся актуальна нормативна документація. http://3222.ua/article/e_dobavki_stan_problemi_v_ukran.htm

Напишіть нам

Ваше ім’я
Адреса електронної пошти (email)
Контактний телефон
Місто
Текст повідомлення
made in aSigneEgnith power!