замовити карамель
взяти участь в майстер-класі
напишіть нам

Новини

Маршмеллоу - солодкі повітряні хмарки! #1
2016-08-23 18:02

Ви досі не спробували наше маршмеллоу?! Рекомендуємо виправити це непорозуміння - навряд чи ці ласощі залишать Вас байдужими!

Якщо Вам колись доводилось побувати на показовому майстер-класі в одній з Майстерень нашої солодкої мережі, то навряд чи процес приготування найсмачнішої натуральної карамелі ручної роботи, є для Вас таємничим… Чого аж ніяк не можна сказати про приготування маршмеллоу - ніжних карамельних ласощів, які застигають у яскравих силіконових формочках в нас на столах безпесередньо перед Вашими очима!

Історія маршмеллоу, якщо вірити різним кулінарним джерелам, розпочалась дуже давно, ще у Стародавньому Єгипті, в 19тому сторіччі подібні солодощі з’ явились на теренах Франції, і лише в 50х роках минулого століття маршмеллоу, яким ми його знаємо зараз, розпочало із США свою ходу світом.

Сьогодні в Майстернях нашої мережі Ви можете знайти маршмеллоу в різноманітних варіаціях: класичне, фруктове, ягідне, з цукатами, горіхами, шматочками шоколаду та навіть в’яленими вишнями.

То ж з чого ж ми готуємо ці солодкі повітряні хмарки, що так смакують і дорослим і діткам? Насправді все дуже просто! До свіжозвареної карамелі ми добавляємо дрібку лимонної кислоти, желатин та натуральні витяжки з фруктів чи ягід до смаку. Суміш збивається в міксері до косистенції міцної піни, а далі ми розливаємо її по заздалегідь підготованим силіконовим формам. Наступним кроком ідуть наповнювачі. Подрібнені горішки, чи потертий шоколад, шматочки цукатів - все те, що так люблять усі солокоїжки.

Маршмеллоу у формах застигає протягом 24х годин, а по тому, обережно ріжеться на рівні квадратики та запаковується дбайливими руками наших карамельних майстринь!

Через вміст желатину, цей десерт несе в собі не лише чудові смакові якості, але й справжню користь для волосся, нігтів і навіть м’язевої системи людини. Та все ж, не слід зловживати цими пухкими шматочками радості, адже, як і будь які солодощі, маршмеллоу містить не малу кількість цукру, надлишок якого не завжди добре впливає на фізичну форму.

А ще, ми рекомендуємо додавати маршмеллоу до кави чи какао, як альтернативу цукру, - смак напоїв, у поєднанні з цими солодощами стає, геть особливим!

Якщо ж Ви досі не спробували наше маршмеллоу, то рекомендуємо виправити це непорозуміння - навряд чи ці ласощі залишать Вас байдужими!

Напишіть нам

Ваше ім’я
Адреса електронної пошти (email)
Контактний телефон
Місто
Текст повідомлення
Оферта
made in aSigneEgnith power!