замовити карамель
взяти участь в майстер-класі
напишіть нам

Новини

Стра-а-ашенно солодко! #1
2016-10-18 12:51

Мережа кондитерських "Майстерня карамелі" - офіційний представник свята Halloween в Україні. 

Найулюбленіше свято усіх малюків Європи та США не за горами і ми раді повідомити, що цьогоріч стали офіційним партнером усіх страхосолоденьких створінь нашої країни! 

В англомовних країнах Хелловін – друге за масовістю свято після Різдва, але його історія та походження більшості людей не дуже добре відомі. Хелловін виник більше 2000 років тому серед древніх кельтів на сучасній території Великої Британії. Календар цього народу ділив рік на дві частини – світлу та темну (літо і зиму). Їх зміна відзначалася гучними гуляннями. Наприкінці жовтня кельти святкували Самайн (кельтська назва цього місяця) – настання темної частини року. Сучасний Хелловін - це ще один привід зустріти зимові холоди солодко та весело, в помаранчевих барвах осені.

Ми підтримуємо свято у всій його традиційності та вже готуємо ряд стилізованих смаколиків для усіх гостей нашої мережі, тож поспішайте у гості!

30 та 31 жовтня запрошуємо поринути в надзвичайну атмосферу свята Halloween в мережі кондитерських "Майстерня карамелі".

На відвідувачів в тематичних костюмах чекають приємні солодкі сюрпризи!!!

Слідкуйте за новинами на нашій сторінці Facebook.

Напишіть нам

Ваше ім’я
Адреса електронної пошти (email)
Контактний телефон
Місто
Текст повідомлення
Оферта
made in aSigneEgnith power!