замовити карамель
взяти участь в майстер-класі
напишіть нам

Новини

2016-12-02 17:35

Найголовніший карамельє чарівного Карамель-віллю вітає усіх з наступаючими зимовими святами та радо почастує кожного, хто здійснить покупку он-лайн, ексклюзивним подарунком.

Цукрової стружки стає дедалі більше в чарівному містечку Карамель-вілль. Солодкі будівлі вже вкриті яскравою білосніжжю, а річка Карамель вкрилася хрусткою кригою. Здавалося б, ще зовсім недавно Русладонька в ній пестила свого м’ятного хвостика, та вже сьогодні споглядає за усім містечком з желейної будівлі в Центрі. Двоюрідна онука головного карамельє країни карамелі Карамельєтта вже встигла підготувати ірисові санчата для кожного шибеника Карамель-віллю, в той час як сам Вусань опісля зустрічі з улюбленцем дітей Святим Миколаєм підготував для кожного покупця он-лайн крамнички “Майстерня Карамелі” ексклюзивний зимовий подарунок.

В карамельному тандемі з Вусанем Святий Миколай надішле свої частунки усім гостям сайту "Майстерня Карамелі" до 19 грудня, тож хутчіш замовляйте солодощі та перевіряйте свої електронні скриньки!

Напишіть нам

Ваше ім’я
Адреса електронної пошти (email)
Контактний телефон
Місто
Текст повідомлення
Оферта
made in aSigneEgnith power!